O nama

Hiperion Gh d.o.o. kompanija osnovana je 2015. godine sa velikom željom da postane najinspirativnija kompanija za uređenje prostora, vrtova, poslovnih prostora, te drugih područja u čitavoj Evropi. Sretni smo da Vam možemo reći da smo i više od toga već osvarili! Naša osnovna djelatnost je izrada te prodaja ukrasnih žardinjera za cvijeće sa svojim inovativnim te posvijećenim brendom Miravila.

Do sada smo imali slučaj da su naše tegle za cvijeće tražene širom 25 država u Evropi, poput Italije, Mađarske, Hrvatske, Francuske, Belgije, Holandije, Njemačke, Malte, Srbije, Švajcarske, Norveške… Čini se da je ova lista nezaustavljiva, što i je bio odaziv naših kupaca i klijenata, i upravo iz tog razloga mi smo se odlučili za još širu ponudu! Želimo udovoljiti baš svima. Znamo da ukusi različiti, od tud i dolazi naša nebrojna ponuda…

Priznati arhitekti i dizajneri širom Evrope su odavno naši ljudi od povjerenja, te se redovno konsultiramo za izradu najboljih i najsavremenijih izrada tegli za cvijeće.

Naša ideja je oduvijek bila povećavanje asortimana ponude shodno sa potražnjom naših duboko cijenjenih klijenata. Uistinu smo zadovoljni što to i uspijevamo ostvariti! Dostave su se oduvijek, pa tako i sada, vršile u najmanjem mogućem vremenskom periodu.

Naše otporne ukrasne saksije i vaze se posebno izrađuju na zahtjeve kupaca. Čak i hoteli i veći poslovni prostori već znaju da od nas mogu da očekuju najbolju, najkvalitetniju, i najbržu uslugu!

Kada pričamo o inspekcijskom timu za proizvode, možete biti sigurni da oni konstantno kontroliraju kvalitet proizvoda, uporedo sa inspekcijom same otpreme.

Naš visoko iskusni i kvalificirani tim Vam je uvijek na raspolaganju, tako da smo otvoreni za svaka Vaša pitanja! Znajte da ste uvijek dobrodošli kod nas, a mi smo ovdje da uljepšamo Vaš svakodnevi život, prostor, te pomognemo svima da na svaki način unesu ljepotu u svoj dom!

Hiperion Gh d.o.o.

Hladilniška pot 42
1000 Ljubljana
Slovenia

+385 92 372 36 09
info@miravila.com

crne-posude-za-cvijece